Dille Art

Dille Art richt zich voornamelijk op de interessante en veelzijdige periode vanaf 1880 tot ca.1970. Behalve de Art Nouveau en de Art Deco tonen we u ook graag kunst die gelieerd zijn aan het Impressionisme, Kubisme, Modernisme en het Expressionisme. Wat ons zo aantrekt aan deze periode is de rijkdom aan artisticiteit en vernieuwing. Bovendien is het dé periode waarin ook gebruiksvoorwerpen kunst mogen zijn.
Veel van onze kunst komt uit Frankrijk, Parijs was in deze periode de internationale hoofdstad van de kunst.

Verrassend en kunstzinnig

We willen u met trots onze collectie tonen. Dat houdt in dat u in onze objecten vooral een persoonlijke collectie terugziet. We willen u verrassen met ons aanbod en we streven ernaar dat u ons aanbod gaat herkennen als typerend voor Dille Art.

Collectie

We kopen niet alleen werk van bekende kunstenaars, maar ook anonieme stukken of stukken van minder bekende kunstenaars. Zo proberen we onze collectie gevarieerd en toch herkenbaar te houden. Het gaat ons om de kwaliteit, de emotie die een stuk oproept, de mooie lijnen, de expressie op een gezicht en de artisticiteit. Kortom: er zijn zoveel factoren die ervoor zorgen dat een object bijzonder wordt en die samen komen in net dat ene beeld, vaas, schilderij of sieraad waardoor je hart even een sprongetje maakt en verliefd wordt.

We denken graag met u mee

We weten hoe belangrijk het voor u als collectioneur of liefhebber is om een goede koop te doen. We bieden u graag die service om gebruik te maken van onze expertise. Zo kunnen wij u eventueel adviseren of u ondersteunen in uw zoektocht naar datgene wat uw verzameling nog mooier maakt. Met andere woorden: we denken graag met u mee.

Wereldwijde klantenkring

We stellen onze collectie samen door veel te reizen binnen Europa. Met name in Nederland, Frankrijk en België hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van handelaren en verzamelaars, daarnaast bezoeken we regelmatig veilingen en beurzen in Europa. Onze wereldwijde klantenkring bestaat voornamelijk uit liefhebbers, collectioneurs en de kunsthandel zelf.

Kunst- en antiekbeurzen

Naast deze site kunt u onze collectie regelmatig zien op kunstbeurzen in Nederland en België. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze galerie aan huis zodat u ons en de collectie beter leert kennen.