Dille Art

Dille Art richt zich voornamelijk op de interessante en veelzijdige periode vanaf 1880 met de nadruk op de Europese Art Nouveau en Art Deco. Wat ons zo aantrekt aan deze periode is de rijkdom aan artisticiteit en vernieuwing. Bovendien is het dé periode waarin ook gebruiksvoorwerpen kunst mogen zijn. Er waren zoveel interessante kunstenaars in deze periode actief.

Verrassend en kunstzinnig

We willen u met trots onze collectie tonen. Dat houdt in dat u in onze objecten vooral een persoonlijke collectie terugziet. We willen u verrassen met ons aanbod en we streven ernaar dat u ons aanbod gaat herkennen als typerend voor Dille Art. We hopen dat u kunt gaan genieten van datgene wat wij u aanbieden, en dat we een verrijking zijn in het grote aanbod dat u ongetwijfeld onder ogen komt.

Collectie

We kopen niet alleen werk van bekende kunstenaars, maar ook anonieme stukken of stukken van minder bekende kunstenaars. Zo proberen we onze collectie gevarieerd en toch herkenbaar te houden. Het gaat ons om de kwaliteit, de emotie die een stuk oproept, de mooie lijnen, de expressie op een gezicht en de artisticiteit. Kortom: er zijn zoveel factoren die ervoor zorgen dat een object bijzonder wordt en die samen komen in net dat ene beeld, vaas, schilderij of sieraad waardoor je hart even een sprongetje maakt en verliefd wordt.

We denken graag met u mee

We weten hoe belangrijk het voor u als verzamelaar of liefhebber is om een goede koop te doen. We bieden u graag die service om gebruik te maken van onze expertise. Zo kunnen wij u eventueel adviseren of u ondersteunen in uw zoektocht naar datgene wat uw verzameling nog mooier maakt. Met andere woorden: we denken graag met u mee.

Wereldwijde klantenkring

We stellen onze collectie samen door veel te reizen binnen Europa. Met name in Nederland, Frankrijk en België hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van handelaren en verzamelaars, daarnaast bezoeken we regelmatig veilingen en beurzen. Onze wereldwijde klantenkring bestaat voornamelijk uit liefhebbers, verzamelaars en de kunsthandel zelf.

Kunst- en antiekbeurzen

Naast deze site kunt u onze collectie regelmatig zien op kunst- en antiekbeurzen in Nederland en België. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze galerie aan huis zodat u ons en de collectie beter leert kennen.