Persoonlijk en eerlijk

Het spreekt voor zich dat we u de best mogelijke service willen bieden. We streven ernaar een duurzame relatie met u op te bouwen. Onze manier van zaken doen is persoonlijk en eerlijk. U kunt ons altijd bellen met vragen of opmerkingen. We luisteren graag naar uw tips en feedback of suggesties voor eventuele verbeteringen. Daarnaast zullen we het u altijd melden als een object gerestaureerd is, ook al is dat onzichtbaar, dat geldt ook voor krasjes, chipjes of deukjes. Onze foto’s zijn zo gedetailleerd mogelijk zodat u het object goed kunt bekijken, u bent ook altijd welkom voor een bezoek aan onze galerie, zodat u onze gehele collectie kunt bekijken.

Wij verzenden onze kunstvoorwerpen wereldwijd. We verzenden uw kunstvoorwerpen altijd verzekerd en met de grootste zorg, zo gebruiken we professioneel inpakmateriaal.

Wij accepteren creditcards en bankoverschrijvingen.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons een belangrijke zaak. We onderzoeken elk object zorgvuldig, we letten op de conditie, het vakmanschap en op de artisticiteit. We proberen zoveel mogelijk informatie te verzamelen over het object en de kunstenaar en delen die kennis graag met u. Ook bieden we u de garantie dat alle werken uit de desbetreffende periode afkomstig zijn. Het zijn dus geen kopieën.

Betaling

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen:

- Ideal

- Creditcard

- Bank overschrijving

- Pay Pal

Andere afspraken over betaling en levering kunnen in onderling overleg.

Garantie

Iedereen heeft het recht om van gedachte te veranderen, dat mag u bij ons natuurlijk ook. U mag op uw aankoop terugkomen en we accepteren een retourzending. U kunt uw aankoop terugsturen binnen 2 weken na aankomst. Het enige wat we vragen is dat u zelf de verzendkosten van de retourzending vergoedt.

Verpakken en verzenden

We hebben inmiddels vele leuke en trouwe klanten die ons volgen. De meesten wonen in Europa, maar ook in Amerika, Azië en zelfs Australië. Hierdoor hebben we veel ervaring met het verzenden van pakketten. Wij verzenden elk object aangetekend en goed verzekerd en natuurlijk professioneel verpakt, met het juiste verpakkingsmateriaal.